Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x
Cata agua

Saps que l’aigua potable és un dels productes més controlats del món?

Podem beure i cuinar amb total tranquil•litat, ja que l’aigua passa per molts controls diferents, des dels seus orígens a la natura fins que arriba als nostres clients.

Si al teu municipi es donés una situació puntual que afectés la qualitat de l’aigua, en series ràpidament informat.

Concretament, a Aterca realitzem continus controls diaris i revisem tots els paràmetres que marca la reglamentació vigent per garantir la màxima qualitat i seguretat de l’aigua per al consum humà.

Les empreses d’Agbar aigua som pioneres en la investigació de la qualitat sanitària de l’aigua, i ens avancem sempre a les noves exigències sanitàries de la Unió Europea i a les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut. 

Avís sobre els dispositius domèstics per al tractament de l'aigua

Aterca ha detectat que diverses empreses comercialitzadores de dispositius domèstics per al tractament de l'aigua corrent estan realitzant campanyes publicitàries que generen dubtes en relació amb la qualitat i la seguretat de l'aigua subministrada.
Davant aquestes circumstàncies, és necessari recalcar que la qualitat i la seguretat de l'aigua subministrada per Aterca és inqüestionable, com així demostren els controls constants realitzats per les diferents administracions competents i per laboratoris degudament acreditats.
Al contrari, els aparells que es comercialitzen mitjançant les citades campanyes no sols no milloren la qualitat sanitària de l'aigua potable que distribueix la companyia sinó que, en tot cas, poden reduir la concentració de sals minerals, imprescindibles per a l'organisme. Cal recordar, així mateix, que cap persona està autoritzada a efectuar cobraments al seu domicili particular en nom d'Aterca, per a cap gestió.

Enllaç a l'oficina virtual Enllaç a la pàgina de la factura sense paper Enllaç als talls programats