Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x

En aquesta secció trobaràs informació sobre la factura d'Aterca 

factura web

La factura de l’aigua inclou totes les despeses derivades del cicle de l’aigua: des que es capta als rius o embassaments fins que arriba a les nostres cases, però també des que desapareix pel desguàs fins que, una vegada depurada, es retorna al medi natural.   

Aterca, inclou a la factura altres conceptes a més de l’import de l’aigua, normalment relacionats amb el cicle integral de l’aigua.

Un altre concepte inclòs és el cànon autonòmic. El cànon de l’aigua és un tribut amb finalitat ecològica que es destina a protegir els recursos de l’aigua, amb l’objectiu de garantir un subministrament de qualitat als ciutadans i possibilitar la recuperació de les fonts d’aigua del nostre entorn.

Com es calculen els conceptes de la teva factura?

  • Aigua: La factura domèstica d'Aterca s'emet amb una periodicitat no superior a dos mesos, i es compon d'una quota de servei per habitatge o per unitat equivalent. Els imports dels conceptes procedents del consum de l’aigua s’estableixen en funció de la modalitat del subministrament i de les tarifes vigents en cada moment.
  • Cànon del Govern Balear: Junt amb la factura d'aigua s'inclou aquest impost autonòmic compost per una quota fixa en funció de la modalitat de subministrament i un import variable segons consum.

Vols consultar la teva factura o tenir-ne un duplicat?

Ho pots fer accedint a la nostra oficina virtual. Des d’allà, també podràs generar un arxiu per imprimir-lo i guardar-ho al teu disc tantes vegades com vulguis.

Enllaç a l'oficina virtual Enllaç a la pàgina de la factura sense paper Enllaç als talls programats