Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x

Com arriba l’aigua fins a casa teva? Com es retorna al medi natural?

hoja gotas agua

Hi ha un llarg camí entre l’aigua en el seu estat natural i el complex ús social que en fem. A Aterca, assegurem la correcta gestió de l’aigua des de la captació fins que arriba a casa teva, fent compatibles el profund respecte pel medi ambient amb el subministrament d’aigua en perfectes condicions per a l’ús diari de tota la societat.

Però l’aigua no acaba el seu recorregut quan surt de l’aixeta. Després que la utilitzem, se’n va pel desguàs amb la qualitat disminuïda. Aquesta aigua residual, abans de retornar-la al medi natural, ha de ser depurada. Només així no perjudicarà la natura i podrem tornar a captar-la en el futur, iniciant un altre cop el cicle i preservant les reserves hídriques de què disposem.