Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x
ATERCA, la teva companyia de l’aigua
Vaso de agua

Experts en la gestió de l'aigua

Aterca, S.A. és l'empresa gestora del servei municipal d'aigües dels nuclis de Santa Ponça, Nova Santa Ponça, El Toro, Costa de la Calma, i Ses Rotes Velles, del terme municipal de Calvià.

Aterca ha de contribuir a millorar la seva qualitat de vida, possibilitant el seu accés a un recurs essencial com és l'aigua, i fer-ho amb les màximes garanties de qualitat i seguretat, utilitzant la tecnologia més avançada.

Aquesta pàgina és una nova finestra de comunicació amb els nostres clients, que li permet conèixer informació sobre l'aigua d'Aterca i sobre el servei municipal d'aigües, així com realitzar diverses gestions relatives a aquest servei a través de l'oficina virtual.

Esperem que trobeu aquesta pàgina útil i interessant i no dubteu a fer-nos arribar els suggeriments que considereu oportuns, ja siguin sobre aquesta pàgina o sobre el servei que oferim.

Enllaç a l'oficina virtual Enllaç a la pàgina de la factura sense paper Enllaç als talls programats