Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x
Registre de Proveïdors

Amb la finalitat de posar en pràctica els compromisos amb els proveïdors, SUEZ Water Spain disposa d’un procés de registre de proveïdors, gestionat per l’empresa externa Achilles, en el qual es podran registrar totes les empreses que estiguin interessades a ser proveïdors de SUEZ Water Spain.

Per formalitzar el procés de registre, se seguiran els següents passos:

  • Es completarà el formulari de registre bàsic.
  • S’analitzaran i es confirmaran les dades aportades pels proveïdors per al desenvolupament de la seva activitat al servei de SUEZ Water Spain, i si escau, es formalitzarà el registre del proveïdor.
  • En cas de no superar el procés de registre, SUEZ Water Spain podrà sol·licitar un pla de millora i accions correctores per resoldre les desviacions detectades.
  • El proveïdor haurà d’actualitzar anualment les dades introduïdes en aquest registre accedint per a això a Modificar/actualitzar dades.

SUEZ Water Spain utilitza aquest registre de proveïdors com a referent en les contractacions que porta a terme per poder assegurar el compliment dels compromisos anunciats.

En el cas que SUEZ Water Spain ho demani, el proveïdor haurà de registrar-se a RePro (registre estès) per poder participar en un procés de licitació: http://www.reprobd.com/reproregistrationform/Default.aspx?Lng=es

El proveïdor no podrà utilitzar la marca SUEZ amb cap fi publicitari ni comercial sense autorització expressa de SUEZ Water Spain.

COMPROMISOS DE SUEZ WATER SPAIN

SUEZ Water Spain és un grup altament compromès amb la millora de la qualitat de vida de les persones i la generació de valor per a tots els grups d’interès, com queda establert explícitament en la seva missió. En aquest sentit, SUEZ Water Spain considera que cal tenir en compte les sensibilitats del seu entorn, i per a això ha identificat els seus grups d’interès, amb els quals s’ha compromès, i desenvolupa actuacions enfocades a la millora contínua.

Concretament, SUEZ Water Spain ha establert els següents compromisos pel que fa als seus proveïdors:

  • Establir relacions basades en els principis d’integritat i honestedat.
  • Promoure la transparència en les relacions i mantenir criteris objectius de selecció.
  • Fomentar les pràctiques de sostenibilitat en aquest col·lectiu.

 

 

Enllaç a l'oficina virtual Enllaç a la pàgina de la factura sense paper Enllaç als talls programats