Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x

SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT

capçalera
Iso 9001

A Aterca disposem d’un sistema de gestió de la qualitat amb la certificació ISO 9001 que inclou totes les  activitats que desenvolupem en tots els municipis que gestionem i en totes les unitats de gestió.

Un sistema de gestió de la qualitat certificat amb ISO 9001 suposa un tret diferencial, especialment com a garantia pels nostres clients.

Disposem d’uns compromisos clarament definits i som capaços de complir-los, fet constatat i revisat, perquè anualment rebem auditories fetes per un organisme de certificació independent reconegut internacionalment. D’aquesta manera existeix una constant vigilància del compliment tant dels requisits normatius com dels compromisos que hem adquirit.

La certificació assegura unes pràctiques basades en l’honestedat, l’eficàcia i el servei al client. Disposem de mètodes de treball racionalitzats, contínuament revisats i millorats amb mesures de l’eficàcia i l’eficiència. Hi ha un seguiment de la qualitat que garanteix uns resultats establerts.

A més, a Aterca motivem als treballadors a participar en la millora i difonem per tota l’organització el sentiment i la cultura de la qualitat i el servei al client.

L’estratègia de l’empresa doncs, va intrínsicament lligada a la millora contínua, a la planificació i a la claredat d’objectius que s’asseguren amb un sistema de gestió auditable. A Aterca, tenim el compromís d’estar sempre en l’estat de coneixement més avançat possible per donar el millor servei.

Certificació ISO 9001

CERTIFICACIÓ DE SEGURETAT I SALUT LABORAL
logoohsas18001

Sistema de Prevenció de Riscos Laborals basat en tres estratègies que es concreten en el marc de la seva Política de Prevenció de RRLL:

  • Reducció gradual i progressiva dels índexs de sinistralitat
  • Tolerància zero en l'exposició a riscos, incloent subcontractes
  • Integració de la funció de prevenció en les activitats del negoci

Aterca ha implantat una cultura preventiva més enllà del compliment formal de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals: es troba certificada en els requisits OHSAS 18001:2007 que es troben presents i en totes les activitats del cicle integral de l'aigua.

Certificació mediambiental 14001
iso 14001

La certificació del sistema de gestió mediambiental conforme a la norma ISO 14001, representa la verificació independent i periòdica per part d'un organisme extern de què Aterca compleix estrictament els requisits legals mediambientals aplicables en la prestació del servei, així com el seu compromís explícit amb la societat i l'entorn, de prendre totes les mesures que siguin necessàries per respectar la biodiversitat i establir les mesures necessàries per prevenir la contaminació.

Per aconseguir aquesta finalitat s'ha desenvolupat un model de gestió únic, que aporta valor a l'Organització, d'acord amb els principis i objectius definits en la nostra Política de Gestió de Qualitat i Medi Ambient.

Certificació ISO 14001

Polítiques de gestió integrada

La Direcció és conscient del compromís social que representa gestionar recursos naturals i, per això, considera que la participació en aquesta gestió ha de contribuir a la qualitat de vida de les persones i a generar valor per als grups de relació.
La visió empresarial d’Aterca és la de ser considerada una organització de referència en les àrees d’activitat en les quals participa, aplicant per això en la metodologia d’actuació l’excel·lència, la innovació, el diàleg, el desenvolupament d’un negoci sostenible i el desenvolupament local com a valors corporatius de referència.

Política de gestió integrada d'Aterca

Enllaç a l'oficina virtual Enllaç a la pàgina de la factura sense paper Enllaç als talls programats